Leuk dat u hier bent
In oktober 2008 is Voorbij Mels uitgekomen. 'Licht literair, edgy, spannend en ontroerend,' zegt de uitgever dan. Op deze blog vindt u verhaal-fragmenten, cliffhangers, bloopers en wat onzin uit mijn dagelijkse leven. Het debutantenpad gaat niet altijd over rozen.

maandag 22 september 2008

Grap


Waar haalde ik het vandaan? Niet meer nerveus?

9 opmerkingen:

Anoniem zei

nee toch zeker?

Anoniem zei

Dus ik click op "Boek reserveren" hier rechts op je site....kom ik op BOM.com....wat uiteraard erg goed is gelinked..... maareh effe een vraagje: hoe kun je nu al liefhebbers hebben van dit boek....ik citeer effe wat er op die bollige site stond onder jouw boek.....

Liefhebbers van dit boek bestelden ook:
Eten, bidden, beminnen-Elizabeth Gilbert- € 12,50
Chanel chic-Lauren Weisberger-
€ 18,95
De vliegeraar-Khaled Hosseini- € 10,00

Hoe dan ook, toch leuk dat je in het rijtje bij de Vliegeraar staat!
Nogmaar een paar nachtjes slapen.....alles komt goed!

Anoniem zei

ikbedoelde BOL.com uiteraard

Mireille van Hout zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Mireille van Hout zei

@Miss P: jawel... Ben hier even heel vaag, maar het lijkt alsof ik drie stappen vooruit mag doen, om er dan toch weer twee terug te zetten. En die twee terug komen toch harder aan dan die ene vooruit. Stom, stom, dat moet ik anders regelen.

@ Angelique, haha, Bom.com is ook leuk. Als al die mensen die drie boeken hebben gekocht, ook het mijne lezen, geef ik een knalfeest.

Anoniem zei

Ja, ik had dat ook gezien bij Bol.com, ze verwachten nogal wat!

Ik kan me die zenuwen helemaal voorstellen, niet wegstoppen, juist een beetje van genieten! Want uiteindelijk is het natuurlijk toch heel bijzonder allemaal.

En die ene stap terug? Die hoort erbij denk ik. Heb laatst in een boek gelezen hoe Connie Palmen compleet werd afgemaakt door Arjan Peters. Oef. Ik mag me ook wel vast gaan wapenen. Negatieve kritiek is gewoon NIET LEUK. Maar al met al: die stappen vooruit heb je maar vast binnen!

Anoniem zei

Jammer dat er staat hip, jong, snel. Lijkt een beetje op een jeugdboek. Of is dat het ook?

Margo

Mireille van Hout zei

Arme Conny Palmen, ik geloof dat zoiets nooit went. Ik hoorde Leon de Winter een keer zeggen dat hij sommige recensies (Arie Storm- Parool) maar niet las. Zoveel negatieve energie.

@Margo: Nee, het is geen jeugdboek. Geen Gossip Girl hier.

Anoniem zei

Toch helemaal niet raar dat je zenuwachtig bent! Ik zou het ook niet meer kunnen houden. Zou zonder twijfel weer gaan roken en werkelijk alle chocolade in huis en verre omstreken naar binnen stouwen!

En om dus solidair te zijn, heb ik zojuist een zakje M & M's aangebroken.

kis,

Lot (zus van Anna)