Leuk dat u hier bent
In oktober 2008 is Voorbij Mels uitgekomen. 'Licht literair, edgy, spannend en ontroerend,' zegt de uitgever dan. Op deze blog vindt u verhaal-fragmenten, cliffhangers, bloopers en wat onzin uit mijn dagelijkse leven. Het debutantenpad gaat niet altijd over rozen.

dinsdag 2 september 2008

Lieve lezer


Dus nu heb ik een weblog. Over een paar weken is het zo ver, dan komt Voorbij Mels uit. Zo'n blog leek me een mooie teaser voor het boek. Een teaser en een trailer. Met verhaalfragmenten, cliffhangers en een blooper hier en daar. Geen verhalen dus over afgezoende ruzies aan het thuisfront en kinderen die spaghettislierten door hun neus opzuigen (de oudste kan het best goed, de jongste is in training), want daar ga ik mooi niks over vertellen.
Bijna iedereen zegt het: 'wat leuk, heb je een boek geschreven, dat wil ik ook nog een keer doen!' Ooit las ik dat een half miljoen Nederlanders inderdaad plannen in die richting hebben. Daarom schrijf ik hier ook over het debuteren zelf. Is het leuk of niet leuk? Lees en huiver. En o ja, vertel natuurlijk iedereen over mijn weblog. Anders vinden die half miljoen Nederlanders mijn blog potverdorie niet.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe ging dat dan, dat schrijven? Dat lees ik nog nergens terug, ik ben erg benieuwd!

Mireille van Hout zei

@Anoniem: Je hebt helemaal gelijk. In de praktijk blijkt dat zo 'specialistisch', dat ik me afvraag of het voor de lezers van deze weblog interessant is. Schrijf je zelf ook? Mail me anders even (zie adres hiernaast). Groet!