Leuk dat u hier bent
In oktober 2008 is Voorbij Mels uitgekomen. 'Licht literair, edgy, spannend en ontroerend,' zegt de uitgever dan. Op deze blog vindt u verhaal-fragmenten, cliffhangers, bloopers en wat onzin uit mijn dagelijkse leven. Het debutantenpad gaat niet altijd over rozen.

vrijdag 12 juni 2009

Tien minuten RoXY

Gisteren de iepen, vandaag de RoXY. Daar heb ik hier al eerder over geschreven, maar volgende week is het tien jaar geleden dat het clubhuis affikte, dus die koe mag nog één keer uit de sloot.
Voordat we volgende weekend in Paradiso naar de RoXYfeesten -Brand in Mokum- gaan, hier nog even een RoXYfilmpje dat pas kort op You Tube staat. Tien minuten interviews en beelden van toen, ontzettend gefilmd aan het begin van een woensdagavond, de Hard Gay Night. Dat was obviously niet mijn avond, al trainde ik wel in het nichtenwalhalla Splash op de Looiersgracht waar menige hoofdstedelijke hard gay in de uren voordat hij naar de RoXY ging, dat strakke lijf nog een een extra pimpje gaf.
Zo'n woensdag ziet er best wel een soort van kei anders uit dan de het arty, sexy, studentikoze High Tech Soul op donderdag, Swet op zaterdag en en weet ik veel hoe het allemaal heette. (Dit zeg ik natuurlijk voor mijn moeder, die leest en klikt hier ook wel eens. Mam, het is niet de bedoeling dat je je 15 jaar na dato alsnog te pletter schrikt van een paar naakte leernichten en zo. Klik jij anders maar beter even hier, dat is een beetje een standaardzaterdag in RoXY, kort voor de brand.)

Overige ditjes en datjes over Brand in Mokum, het schijnt dat ergens op een schapenboerderij Dimitri zijn platen aan het oppoetsen is. Want misschien, misschien... Anyway, hier kunt u luisteren hoe hij twee jaar geleden stond te beuken op Valtifest.
Dinsdag werden Van Bellen en Jean Paul Commandeur in De Zomer Draait Door geinterviewd over de RoXY (start rond de 40e minuut).
O ja, nog even over het 10 minutenfilmpje: voor de mensen die volgende week naar Brand in Mokum gaan en nu met de handen in hun haar zitten qua outfit en zo: zo rond de vierde minuut krijgt u nog een leuke kledingsuggestie. Werkelijk handig en zo gepiept.

NASCHRIFT: gespot door Niels, op 6.31 minuten, RTL royaltywatcher Peter van de Vorst. Geen leather hoor, net blousje, gezellig klappend op een stoel op de eerste rij. Zo zie je maar weer, mam, het was allemaal heel oké en keurig in de RoXY.

1 opmerking:

An zei

Leuk, leuk. Nog meer shit uit de oude doos, zie ook hier:
http://www.youtube.com/watch?v=0io06-IZSaI