Leuk dat u hier bent
In oktober 2008 is Voorbij Mels uitgekomen. 'Licht literair, edgy, spannend en ontroerend,' zegt de uitgever dan. Op deze blog vindt u verhaal-fragmenten, cliffhangers, bloopers en wat onzin uit mijn dagelijkse leven. Het debutantenpad gaat niet altijd over rozen.

maandag 22 juni 2009

The day after, nog steeds kippenvel


Het RoXYweekend is afgelopen. Het was het weekend waarin de deuren van de RoXY letterlijk en figuurlijk opnieuw opengingen. 12 uur, donker, het weinige licht gericht op het het metershoge enorme gordijn boven het podium. Het werd donker, weer licht, een gruwelijk gegrom door de hele zaal. Langzaam gingen de gordijnen open. Boven het podium hing de aloude leeuwendeurklopper uitvergroot tot een metershoge grommende leeuw, helemaal tot boven in de nok van Paradiso. Noem mij maar een watje, maar ik vond het hallucinerend. De opening met Dimitri in die spuwende leeuw was een moment om nooit meer te vergeten. Er tripten tientallen figuren uit het nirvana van de RoXY op de catwalk om zijn DJ-boot, hun stappen lieten de eerste plaat zes keer overslaan. Maar het maakte niet uit, dit kon niet meer stuk. Was u erbij, dan krijgt u hier vermoedelijk weer kippenvel. (Was u er niet , dan wordt u van zo'n lekker blur filmpje helaas weinig wijzer)
Het was mooi, het was mooi, het was mooi.
Brand in Mokum voorbij, nu weer verder, niet meer terugkijken en er met z'n allen voor zorgen dat the god of hellfire in Amsterdam nog lang niet klaar is. Een ding is duidelijk, het vuur is nooit geblust. Klik hier voor het filmpje op AT5. En hier vindt u een stuk over het feest in het Parool.

Geen opmerkingen: