Leuk dat u hier bent
In oktober 2008 is Voorbij Mels uitgekomen. 'Licht literair, edgy, spannend en ontroerend,' zegt de uitgever dan. Op deze blog vindt u verhaal-fragmenten, cliffhangers, bloopers en wat onzin uit mijn dagelijkse leven. Het debutantenpad gaat niet altijd over rozen.

donderdag 4 juni 2009

Onder de lome zonnestralen van DJ Maestro


Het is koud, de straat is nat, als u naar buiten gaat, moet u potjandosie zelfs een extra hansopje uit uw kast trekken. En dat is verdorie niet best voor onze wonderschone Europese democratie, want op zo'n dag heeft u natuurlijk geen zin om even om te fietsen naar uw plaatselijke stemlokaal.
Daarom adviseer ik u vanochtend deze pagina van harte aan om de zon eerst door uw computer te laten schijnen: Dig This Radio! Ik ben hier zelf nogal verzot op Birds, maar Beats is ook geen straf.
Blinken de lome zonnestralen van DJ Maestro inmiddels door uw boxen, dan surft u vervolgens even naar deze kieswijzer. Draagt u het milieu een warm hart toe, dan is deze ook wel aardig. En u ziet, het valt best mee. Gewoon even klikken: eens, oneens, geen mening. Ik blijk nog al eens geen mening te hebben, maar ik heb besloten dat dat heel oké is. Al die mensen die maar moeten opineren, dat is ook maar vermoeiend. Nu alleen dat stembiljet nog vinden.
Nog een aanrader: voor meer Maestro gaat u dit weekend trouwens naar het IJazz-festival op de NDSMwerf.

4 opmerkingen:

DJ Maestro zei

Dank je! Leuk stukje.
groeten, Maestro.

Angelique (nigeria) zei

Aloha,
Geweldig die eupopese democratie,nietwaar? Onder de Nederlanders die in het buitenland wonen is er verwarring allom: men heeft ofwel geen stembiljet ontvangen; diversen hebben op twee adressen een stembiljet ontvangen (in twee landen dus de mogelijkheid om te stemmen), maar de meeste verwarring is om de dichtgeplakte retour envelop ontvangen.... een ding is zeker en zo duidelijk als wat: van de telling zal straks geen bal kloppen!!! Maar ach ja, het is maar democratie toch? Tijd voor DJ Maestro lijkt me zo...Daahaag!

Mireille van Hout zei

@ Maestro, haa, wat grappig dat je dit stukje vond. Succes dit weekend, ik ga zeker kijken.

@ Angelique. Ach en wee, haha, wij moeten hier stemmen met een identiteitsbewijs om fraude te voorkomen en jullie kunnen gewoon twee keer zo'n gezellige dichtgeplakte mysterie-envelop terugsturen. Wel spannend dan, die uitslag ;-).

sus zei

Hoeveel zetels heeft DJ Maestro gekregen?