Leuk dat u hier bent
In oktober 2008 is Voorbij Mels uitgekomen. 'Licht literair, edgy, spannend en ontroerend,' zegt de uitgever dan. Op deze blog vindt u verhaal-fragmenten, cliffhangers, bloopers en wat onzin uit mijn dagelijkse leven. Het debutantenpad gaat niet altijd over rozen.

donderdag 11 juni 2009

Feel good

Ik ben een fan van de films van Pixar. Meekijken terwijl onze koters hun televisieshot met The Jellabies innemen, geeft ons de bibbers(de aflevering waarin de Jellabies op stap gaan met de computergeanimeerde kerstman is de horror), maar als er een Pixar-dvd in het apparaat gaat, is er opluchting alom. Natuurlijk niet wanneer de keuze op Wall E valt - echt, die kreunende robot mag van ons in die film best wel een beetje dood- maar van Nemo, Toy Story en Cars worden we blij.
Op You Tube het nieuwe vijfminuten filmpje van Pixar Studios. Iemand heeft het daar een soort van bijzonder illegaal opgezet, dat filmpje draait in Amerika namelijk pas net in de bioscoop als voorfilm van de nieuwe grote Pixarfilm Up. Voor als u zich verveelt vandaag. Snel klikken, want You Tube haalt het er waarschijnlijk binnen no time vanaf.

1 opmerking:

An zei

En weg istie.