Leuk dat u hier bent
In oktober 2008 is Voorbij Mels uitgekomen. 'Licht literair, edgy, spannend en ontroerend,' zegt de uitgever dan. Op deze blog vindt u verhaal-fragmenten, cliffhangers, bloopers en wat onzin uit mijn dagelijkse leven. Het debutantenpad gaat niet altijd over rozen.

dinsdag 23 juni 2009

Hotpants en Eddy

Nog maar een keer RoXY revisited dan, een link naar De Pers van vandaag waar ik als buitengewoon gezaghebbend schrijfster word opgevoerd over Brand in Mokum. Zoals u leest kwamen daar wat wodkaatjes aan te pas, maar dat mag de pret niet drukken. (Ik weet niet precies hoeveel, maar ben ik al schrijfster? Ik bedoel, daarvoor moet toch ook boek twee geplakt en gevouwen zijn en in pallets van honderd Selexyz binnen worden gedragen. Maar read my lips; boek twee, dat komt er heus.) Anyway, wodka dus. Hopelijk had Eddy de Clercq ook wat Absolut achterover geslagen, want ik word wat treurig van zijn zure commentaar. Gelukkig sluit Jojanneke het stuk af met hotpants en Kluun, dat geeft de erogene mens dan weer wat vreugd.

4 opmerkingen:

Bas zei

Heeee, Mireille, wat super dat je genoemd wordt en ook nog vergeleken met Kluun! Je wordt beroemd!

Moet even flink bijkomen nu na 2 dagen feest. Wou het niet zo laat maken de 2e avond maar dat is me niet gelukt natuurlijk ;-)

Sus zei

Kijk, die hotpants hadden jou dan weer wel gestaan.

Leuk stuk!

Mireille van Hout zei

Haha, daarom moest ik die avond ook afhaken. Dat had ik niet overleefd.

Anoniem zei

Ja, waarschijnlijk dus het is