Leuk dat u hier bent
In oktober 2008 is Voorbij Mels uitgekomen. 'Licht literair, edgy, spannend en ontroerend,' zegt de uitgever dan. Op deze blog vindt u verhaal-fragmenten, cliffhangers, bloopers en wat onzin uit mijn dagelijkse leven. Het debutantenpad gaat niet altijd over rozen.

woensdag 25 maart 2009

Alleen een Barbapapa


Ik zou hier natuurlijk even niet bloggen (want schrijvend aan mijn boek) maar dit wou ik toch even kwijt. Wereldnieuws en zo. Het gaat over meneer Anders Fogh Rasmussen, voor degenen die hem niet kennen, dat is de best wel strenge Deense premier die eind juli waarschijnlijk Jaap de Hoop Scheffer opvolgt bij de Navo. Die meneer dus. Toen hij op de lagere school zat, scheen hij thuis al ministertje te spelen. En premiertje, dat ook. Wat ik overigens prima vind, een beetje ambitie kan geen kwaad. Ik heb het lieve grut vandaag opnieuw aangespoord tot enige mate van zelfontplooiing, maar er is hier verdorie alleen een Barbapapa op het tafelblad getekend.
Maar die Deense meneer dus, die straks bij de Navo en zo, daar wil ik wat over vertellen. Hij wil namelijk niet dat zijn kinders de kaarsjes op hun verjaardagstaart uitblazen. Want dan komen er bacteriƫn op het gebak. Fascinerend.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Mireille,

Wist je dat niet? haha! erg hoor!
Ik speelde vroeger altijd schooltje met mijn zusje en heb me ook nog een keer over een zigineurbuurmeisje ontfermd die ging ik ook leren schrijven. (tegenwoordig inburgeren!)Heel officieel met een schriftje en dan zette ik er een rode streep door als het fout was en schreef onderaand de pagina 3 fout, jammer! Of 0 fout, goed gedaan! Met een plaatje erbij dan... :-)

Amber is vandaag in Den Haag met haar papa en fam. bij de top besprekingen! haha!
Zie je morgen...

Fijne dag!

Groetjes Yvette

Angelique zei

Haaai Mireille,
Zoals je vast in de Onestat datagegevens kunt zien, was ik "enige tijd afwezig" van deze blog......geen sigaretten halen, en ook geen Heleen-van Royen-achtige (de Ontsnapping) sexpraktijken in de Mediterranee aan het ontplooien, maar gewoon even wat anders aan het doen. Aandacht verslapt...sorryooo.
Hoe kwam ik weer terug dan??? Geen google.be, maar gewoon omdat je blog in my favorites staat opgeslagen....en dat lijstje ging ik eigenlijk eens "opschonen". Ik heb jouw link niet gedelete!!!
Lekker interessant he?
Maar wat super dat je een nieuw boek bent begonnen! Heel veel succes! (Ik vind Peer ook een leuke naam! Perzik en Watermeloen vind ik zelf wat minder....maarja smaken verschillen). heb je al previews??
Groeten (ook aan je zus) vanuit Nigeria!

Anoniem zei

Bedankt voor een interessante blog