Leuk dat u hier bent
In oktober 2008 is Voorbij Mels uitgekomen. 'Licht literair, edgy, spannend en ontroerend,' zegt de uitgever dan. Op deze blog vindt u verhaal-fragmenten, cliffhangers, bloopers en wat onzin uit mijn dagelijkse leven. Het debutantenpad gaat niet altijd over rozen.

vrijdag 6 maart 2009

Vrouwen


Vandaag nog een keer iets over Women in Paradise zondagmiddag in Paradiso. Onder leiding van presentatrice Anousha Nzume kunt u hier vanalles horen én zeggen over het curieuze thema Sex is Back. Andere deelnemers naast ondergetekende zijn de Israelische schrijfster Judith Katzir die een mooi boek schreef over de liefde tussen een leerlinge en haar docente, de journalist en schrijfster Arzu Kokeng, de flamboyante Russische zangeres Marynka Nicolai, de journalist Myrthe Hilkens die in haar boek McSex opwindende dingen zegt over de pornoficatie van de samenleving, en de singer-songwriters Ellen ten Damme en Dorine Wiersma.
Wilt u uw lachspieren stimuleren, klik dan trouwens vooral hier voor Dorines optreden vorig jaar in de De Wereld Draait Door.

Start: 17.00 uur. Kaarten aan de deur 15,-.
Kom op tijd. Na afloop is er eten en nog meer vrouwelijke artiesten, muziek, dans en workshops. Tevens kunt u tot 5 uur los op de dansvloer alwaar vrouwelijke dj's hun beats zullen laten schallen. Women in Paradise, wat een fijne titel toch. Maar deze pussy's zijn geen sissy's, mannen zijn zeer welkom.

Geen opmerkingen: